ITSH dolgozói kedvezmény

ITSH dolgozók részére 5% kedvezményt biztosítunk a teljes árú termékek vételárából, valamint 20 % kedvezményt adunk a szállítási díjból. A kedvezmény más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható, kivétel képez ez alól a vásárlás végösszegi kupon. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük a megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban feltüntetni: "ITSH kedvezmény". A kedvezmény manuálisan kerül levonásra, így kérjük minden esetben várja meg visszajelzésünket a fizetendő végösszeggel kapcsolatban!

A kedvezményt csak az a megrendelő veheti igénybe, aki érvényes, nevére szóló ITSH kártyával rendelkezik. A kedvezmény igénybevételéhez első megrendelése alkalmával kérjük bemutatni ITSH dolgozói kártyáját, amely kétféle módon történhet:

- a megrendelés leadása után elküldi részünkre ITSH kártyája másolatát szkennelve az info@mesesjatekok.hu emailcímre,
- készpénzes fizetés esetén utólagosan mutatja be kártyáját a megrendelés átvételekor.

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.