Uno Showdown - A nagy leszámolás társasjáték (kép 1)
Uno Showdown - A nagy leszámolás társasjáték (kép 2)Uno Showdown - A nagy leszámolás társasjáték (kép 3)Uno Showdown - A nagy leszámolás társasjáték (kép 4)

Mattel / Mattel Games

MAT-GKC04
Uno Showdown - A nagy leszámolás társasjáték

Az Uno Showdown - A nagy leszámolás társasjáték az UNO kártyajáték feltúrbózott változata egy kis extra izgalommal!  Ha meglátjátok a fényt és meghalljátok a hangot, az események felpörögnek. Ilyenkor nincs idő gondolkodni, hiszen csak a reakcióidődön múlik az, hogy te leszel-e a nagy leszámolás nyertese és a többiek húzzák a büntetőlapokat vagy fordítva. A lényeg persze változatlan: megszabadulni az összes kézben lévő kártyától úgy, hogy csak a pakli tetejéhez illeszkedőt rakhatsz le - és nem felejted el az utolsó kártyánál azt kiáltani: "UNO!" ​Csomagolás mérete: 20x27x10 cm.Lányoknak és fiúknak 7 éves kortól

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 10 990 Ft, Megtakarítás: 1 650 Ft (15%)


Kedvezményes ár:
9 340 Ft ÁFA-val

-15% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.