Villámválasz társasjáték (kép 1)
Villámválasz társasjáték (kép 2)Villámválasz társasjáték (kép 3)

Formatex / Formatex

FO-TTT11005
Villámválasz társasjáték

A Villámválasz társasjáték remek szórakozást nyújt az egész család számára. Ha jól vág az eszed és elég gyors vagy, akkor minden esélyed megvan rá, hogy te légy a legügyesebb. A játék lényege, hogy a kezdő játékos húz egy témakör kártyát és többi játékosnak az adott témakörhöz kapcsolódó szót kell mondania a játéktáblán található, még játékban lévő kezdőbetűkkel, ám erre csak 10 másodperc áll rendelkezésére. Ha ez sikerül neki, akkor az adott betűt lenyomva jelzi, hogy azzal a kezdőbetűvel az adott körben már nem lehet szót mondani. Ha ez nem sikerül, akkor a játékos kiesett a játékból. A játék két darab AA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomagolás nem tartalmaz. Csomagolás mérete: 26,5x26,5x6 cm.Lányoknak és fiúknak 8 éves kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.