Trónok Harca Cluedo társasjáték (kép 1)
Trónok Harca Cluedo társasjáték (kép 2)Trónok Harca Cluedo társasjáték (kép 3)Trónok Harca Cluedo társasjáték (kép 4)

Hasbro / Hasbro Gaming

BON-C43781650
Trónok Harca Cluedo társasjáték

A Cluedo a klasszikus rejtélyek játéka, melyben tesztelheted detektívi képességeid! A Trónok Harca Cluedo-ban két kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel. A tábla egyik oldalán a Vörös Erődöt, a másik oldalán Meereen városát láthatjátok. Ki kell derítenetek, hogy KI, HOL és MIVEL követte el a gyilkosságot, mielőtt túl késő lenne! Figyeljetek alaposan a többiekre, mert könnyen meglehet, hogy a gyilkos köztetek van, és nagy buzgalommal nyomoz saját maga után, hogy valami ügyes hazugsággal megúszhassa az egészet! A Trónok Harca hangulata azt is megköveteli, hogy ebben a Cluedo játékban - sok másik kiadástól eltérően - a játékosok karakterei meg is halhassanak bizonyos körülmények között, így előfordulhat, hogy sosem derül fény az elkövető személyére! Az a helyes, ha senkiben sem bíztok meg! A játék magyar nyelvű. Csomagolás mérete: 40x27x5,5 cm.Lányoknak és fiúknak 18 éves kortól

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 13 990 Ft, Megtakarítás: 2 400 Ft (17%)


Kedvezményes ár:
11 590 Ft

-17% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.