Pictionary Air társasjáték (kép 1)
Pictionary Air társasjáték (kép 2)Pictionary Air társasjáték (kép 3)Pictionary Air társasjáték (kép 4)

Mattel / Mattel Games

MAT-GKG81
Pictionary Air társasjáték

A Pictionary  Air játék a hagyományos családi rajzoló játék őrületes új változata! Húzz egy kártyát és indulhat a játék! Rajzolj a levegőben, és nézd meg azt az elektronikus eszközeiden, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy letöltöd a Pictionary  Air applikációt az okostelefonodra vagy tabletedre (iOS  és  Android eszközökhöz). Tartsd az eszköz beépített kameráját a rajzoló felé, így ő és a rajza megjelenik majd az okos eszközödön.  A csapatod megpróbálja majd kitálni a megfejtést a levegőbe rajzolt kép alapján. A még nagyobb nevetésekhez kivetítheted a rajzaidat az okoseszközödről a TV-re az Apple  TV,  Chromecast  vagy hasonló szolgáltatás segítségével. Az applikáció tárolja az elért pontokat a könnyebb pontszámítás kedvéért. Tartalom: Egy Pictionary Air toll, 112 kétoldalú kártya, kártya doboz és játékleírás. 8 éves kortól ajánlott. A színek és díszítések eltérőek lehetnek. A játék 1 db AA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Csomagolás mérete: 20x26,5x5 cm.Lányoknak és fiúknak 8 éves kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.