Monopoly - Jóbarátok kiadás magyar nyelvű (kép 1)
Monopoly - Jóbarátok kiadás magyar nyelvű (kép 2)Monopoly - Jóbarátok kiadás magyar nyelvű (kép 3)

Hasbro / Hasbro Gaming

HAS-C54131650
Monopoly - Jóbarátok kiadás magyar nyelvű

Klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték a sokak átal kedvelt Jóbarátok sorozat helyszíneivel. A Start mezőről kiindulva haladhatunk végig a játéktáblán, ami a sorozat emlékezetes pillanatait idézi fel. Ebben a kiadásban a bábúk is a Jóbarátok szereplőire utalnak, de vajon melyik kire? Természetesen a Szerencse- és Meglepetés kártyák sem maradhattak ki a transzformációból, helyüket a 19-es lakás és a 20-as lakás elnevezésű kártyák foglalták el. A feladat itt is ugyanaz mint a klasszikus játékban, birtokolj minnél több helyet és szedj bérleti díjat a többi játékostól! A játék teljes egészében magyar nyelvű! Tartalom: játéktábla, 6 db bábú, 28 db Tulajdoni lap, 16 db "19-es lakás" kártya, 16 db "20-as lakás" kártya, 2 db dobókocka, 32 db kávésbögre, 12 db kanapé, 1 csomag játékpénz, magyar nyelvű játékszabály. Lányoknak és fiúknak 8 éves kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.