Match Disney Hercegnők társasjáték (kép 1)
Match Disney Hercegnők társasjáték (kép 2)Match Disney Hercegnők társasjáték (kép 3)Match Disney Hercegnők társasjáték (kép 4)

Top Trumps / Match

BON-027441
Match Disney Hercegnők társasjáték

A Match Disney Hercegnők egy izgalmas, könnyen elsajátítható játék, mely 2 fő részére garantál szuper jó szórakozást. A játék célja, hogy az előttünk lévő táblán kirakjunk a kiválasztott Disney Hercegnőből 5 ugyanolyat egymás mellé függőlegesen, vízszintesen vagy átlósan. Ezt a kockák átforgatásával érhetjük el játékostársunkkal felváltva. A játékban a csavar, hogy ellenfelünk is forgatja a kockákat így könnyen előfordulhat, hogy a már majdnem kész sor egy szemvillanás alatt megváltozik. További fordulat lehet, hogy ellenfelünk is nyerhet az általunk kirakott sorral, ha rendelkezik annak a szereplőnek a kártyájával, akit mi kiraktunk. Lányoknak 4 éves kortól Disney hercegnők

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

5 190 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.