Activity Family Classic társasjáték (kép 1)
Activity Family Classic társasjáték (kép 2)

Piatnik / Activity

PI-710773
Activity Family Classic társasjáték

Az Activity Family a klasszikus Activity társasjáték élményét hozza, miközben az egész család jól szórakozik! A játék lényege itt is ugyanaz mint a klasszikus változatban, fogalmakat kell szavakkal körbeírni, elmutogatni, vagy lerajzolni úgy, hogy csapattársaik meg tudják fejteni! A feladványok ebben a változatban meg vannak osztva - 110 Family kártya a felnőtteknek és 220 Junior kártya a gyerekeknek készült - így felnőttek és gyerekek egyenlő eséllyel vesznek részt a játékban. Tartalom: 1 játéktábla, 330 játékkártya 1980 új feladvánnyal, 4 bábu, 1 homokóra és 1 játékszabály. A játékhoz szükség lesz még papírra és ceruzára, amit a szett nem tartalmaz! Csomagolás mérete: 25x25,5x6,5 cm.Lányoknak és fiúknak 8 éves kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.