Thomas Track Master kiegészítő készlet csomag - Életveszélyes híd (kép 1)
Thomas Track Master kiegészítő készlet csomag - Életveszélyes híd (kép 2)Thomas Track Master kiegészítő készlet csomag - Életveszélyes híd (kép 3)Thomas Track Master kiegészítő készlet csomag - Életveszélyes híd (kép 4)

Mattel / Fisher-Price

JCS_THOMAS_1
Thomas Track Master kiegészítő készlet csomag - Életveszélyes híd

Egészítsd ki Thomas Track Master pályakészeletedet ezekkel a szuper kiegészítő szettekkel! A furfangos duplakanyar szettel összekapcsolható két külön pálya, de vigyázz, ha két mozdony egyszerre halad át, akkor meglepetésben lehet részed! Az életveszélyes híd is tartogat izgalmakat, hiszen azon áthaladva az út felnyílik Thomas kerekei alatt! A csomag két külön játkszettet tartamaz: 1 db Thomas Track Master kiegészítő készlet - Furfangos duplakanyar és 1 db Thomas Track Master kiegészítő készlet - Életveszélyes híd. A játékszettek mozdonyokat nem tartalmaznak! Fiúknak 3 éves kortól Thomas a gőzmozdony

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 11 980 Ft, Megtakarítás: 4 795 Ft (40%)


Kedvezményes ár:
7 185 Ft

-40% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.