Fisher-Price Újszülött csomag (kép 1)
Fisher-Price Újszülött csomag (kép 2)Fisher-Price Újszülött csomag (kép 3)Fisher-Price Újszülött csomag (kép 4)

Mattel / Fisher-Price

MAT-FPCS_ÚA
Fisher-Price Újszülött csomag

Ezt a csomagot kifejezetten a legkisebbek részére állítottuk össze, 0-6 hónapos korig.  Ebben az időszakban az érzékszervek fejlődnek a legjobban, így a csörgő-zörgő játékok, a rágókák és különböző textúrák mind-mind érdekes felfedezni valót tartogatnak a babáknak.A csomag tartalma 3 közkedvelt Fisher-Price játék:

- 1 db Fisher-Price Babakocsis játékcsomag. A tükörrel és az édes kis hangokkal rendkívül mókásak a baba számára ezek a cuki kis állatkák. Könnyen egymáshoz vagy a babakocsihoz lehet őket csatlakoztatni és a további láncszemeknek köszönhetően még több játékot adhatunk hozzá.

- 1 db Fisher-Price Ingó gömböcállatkák. A szett 3 puha, tapogatásra ösztönző ingó gömböcállatkát tartalmaz, melyeknek különböző hangjaik - csörgő, csilingelő és zörgő - vannak.

- 1 db Fisher-Price Foglalkoztató oroszlán. Rengeteg móka és kacagás várja a babát a Fisher-Price foglalkoztató oroszlánnal! A tükörben a baba felfedezheti önmagát, a teknőc csörgőnek és a csörgőlabdának köszönhetően a hallása, míg az érdekes felületeknek köszönhetően a tapintása fejlődik a picinek, a pillangó rágókát pedig rágcsálhatja kedvére a kis felfedező!Lányoknak és fiúknak Újszülött kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.