Thomas Track Master turbó mozdonyok - Diesel (kép 1)
Thomas Track Master turbó mozdonyok - Diesel (kép 2)Thomas Track Master turbó mozdonyok - Diesel (kép 3)Thomas Track Master turbó mozdonyok - Diesel (kép 4)

Mattel / Fisher-Price

MAT-FPW71
Thomas Track Master turbó mozdonyok - Diesel

Diesel készen áll, hogy minden eddiginél gyorsabban versenyezzen, akár 2,5-szer gyorsabban, mint bármely eddigi Track Master mozdony! A szettben lévő sín elemek segítségével turbósítható Diesel, valamint ezzel lassítható le is. Ha a sínen lévő kék kallantyú elhúzásával a sín közti rész zöld színű lesz, akkor Diesel a síneken áthaladva gyorsulni fog, ha pedig a kék kallantyúval sárgára állítjuk a sínek közti jelzést, akkor kedvenc mozdonyod áthaladáskor lassúlni fog. Csatlakoztatható más TM vonatszettekhez vagy bővítőcsomagokhoz. A mozdonyhoz szükséges 2 db AAA elem nem tartozáka a szettnek. Tartalom: áramvonalas külsejű TM Diesel mozdony, 2 db sebbességet szabályozó sín. Csomagolás mérete: 16,5x28x7 cmFiúknak 3 éves kortól Thomas a gőzmozdony

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

7 990 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.