Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett (kép 1)
Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett (kép 2)Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett (kép 3)Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett (kép 4)Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett (kép 5)Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett (kép 6)

Mattel / Fisher-Price

MAT-GDV43
Thomas Track Master Barlangomlás pályaszett

A Thomas Track Master barlangomlás pályaszett életre kelti a sorozat izgalmas pillanatait! Thomas készen áll az ásásra, és új barátjával, Darcy-val jó csapatot alkotnak a munkához. Elfordíthatod az indítókart, hogy feljuttasd Thomast az aknalifttel. Amikor felér, Darcy tetejére esik! A működő Thomas mozdony segít irányítani Darcy-t, a bányászt. Darcy forgó ásó kiegészítője lebontja a sziklákat, és áthalad egy omló barlangon keresztül! A sziklák leomlanak, amikor a gyerekek elfordítják a bánya indítókarját. A szett tartalmaz egy Thomas mozdonyt, egy Darcy mozdonyt, egy komplett sínpályát barlanggal és faházzal. Csatlakoztatható más TM vonatszettekhez vagy bővítőcsomagokhoz. A mozdonyhoz szükséges 2 db AAA elem nem tartozáka a szettnek. Csomagolás mérete: 56x38x13,5 cmFiúknak 3 éves kortól Thomas a gőzmozdony

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.