Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul (kép 1)
Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul (kép 2)Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul (kép 3)Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul (kép 4)Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul (kép 5)

ALBI / Tolki

BO-34536
Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul

A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. A könyvek tartalma könnyen érthető és követhető.  Csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás. Az egyes képekhez több hang is tartozik. A szettben megtalálható elektronikus toll egy sokoldalú eszköz – nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, hanem más MP3 fájlokat is. Képes hangot felvenni és visszajátszani. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató, és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett. A tollhoz szükséges töltőt a szett tartalmazza! Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden kiadványhoz tökéletesen megfelel! Gyűjtsd össze mindegyik Tolki interaktív könyvet! A Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékosan angolul szett 5-12 gyerekek számára ajánlott. Segítségével a gyerekek szórakoztató módon ismerkedhetnek meg az angol nyelvvel. Kiváló nyelvtanulási lehetőség kezdőknek és középhaladóknak. Könnyed módon nyújt segítséget a szókincs fejlesztésében és a helyes kiejtés elsajátításában. A könyv angol anyanyelvű narrátorokkal készült, de tartalmaz magyar nyelvű fordításokat is. Három különböző nehézségű kvízsorozat segít a tanultak ellenőrzésében.A könyv realisztikus rajzokkal és humoros szövegekkel teszi érdekessé a hétköznapi élethelyzetekhez, tevékenységekhez, évszakokhoz tartozó tematizált oldalak böngészését és az aktív tanulást. Tartalom: ALBI elektronikus toll, Játékosan angolul könyv, töltő és USB kábel, használati útmutató, 20 darab matrica. Csomagolás mérete: 33x27x10 cm.Lányoknak és fiúknak 5 éves kortól

3-6 munkanap

Rendelésre (Központi raktáron)

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

24 990 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.