Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás (kép 1)
Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás (kép 2)Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás (kép 3)Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás (kép 4)Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás (kép 5)

ALBI / Tolki

BO-34543
Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás

A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. A könyvek tartalma könnyen érthető és követhető.  Csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás. Az egyes képekhez több hang is tartozik. A szettben megtalálható elektronikus toll egy sokoldalú eszköz – nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, hanem más MP3 fájlokat is. Képes hangot felvenni és visszajátszani. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató, és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett. A tollhoz szükséges töltőt a szett tartalmazza! Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden kiadványhoz tökéletesen megfelel! Gyűjtsd össze mindegyik Tolki interaktív könyvet! A Tolki interaktív foglalkoztató könyv szett - Játékos tanulás szett 3-7 év közötti gyerekeknek ajánlott. Segítségével a gyerekek szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a számokkal, betűkkel, színekkel, formákkal, a hétköznapi életben előforduló szituációkkal, az évszakokkal és sok minden mással. Tudásukat változatos kvízjátékokkal tehetik próbára. A könyv képi világa a kisiskolások rajzait idézi, a magyar kiadásban ismert mondókák és gyerekdalok is helyet kaptak. Az egyes oldalakon lévő témákat Brumi, a játékmackó szemszögéből is megismerhetik az ifjú olvasók. Tartalom: ALBI elektronikus toll, Játékos tanulás könyv, töltő és USB kábel, használati útmutató, 20 darab matrica. Csomagolás mérete: 33x27x10 cm.  Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

24 990 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.