Tolki interaktív foglalkoztató könyv - Játékosan angolul (kép 1)
Tolki interaktív foglalkoztató könyv - Játékosan angolul (kép 2)

ALBI / Tolki

BO-34535
Tolki interaktív foglalkoztató könyv - Játékosan angolul

A Tolki interaktív foglalkoztató könyv - Játékosan angolul  5-12 gyerekek számára ajánlott. Segítségével a gyerekek szórakoztató módon ismerkedhetnek meg az angol nyelvvel. Kiváló nyelvtanulási lehetőség kezdőknek és középhaladóknak. Könnyed módon nyújt segítséget a szókincs fejlesztésében és a helyes kiejtés elsajátításában. A könyv angol anyanyelvű narrátorokkal készült, de tartalmaz magyar nyelvű fordításokat is. Három különböző nehézségű kvízsorozat segít a tanultak ellenőrzésében.A könyv realisztikus rajzokkal és humoros szövegekkel teszi érdekessé a hétköznapi élethelyzetekhez, tevékenységekhez, évszakokhoz tartozó tematizált oldalak böngészését és az aktív tanulást. 

A Tolki hangoskönyvek CSAK egy speciális eletronikus tollal működnek, ezért mindenképpen szükséges, hogy először egy tollat is tartalmazó készletet vásároljon minden olvasó, ne az önálló könyveket! Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert az minden Tolki kiadvánnyal használható! Lányoknak és fiúknak 5 éves kortól

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

5 990 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.