Fisher-Price Intelligens asztalka (kép 1)
Fisher-Price Intelligens asztalka (kép 2)Fisher-Price Intelligens asztalka (kép 3)Fisher-Price Intelligens asztalka (kép 4)Fisher-Price Intelligens asztalka (video)

Mattel / Fisher-Price

MAT-DRH41
Fisher-Price Intelligens asztalka

Az intelligens asztalka egy szuper fejlesztő játék a Fisher-Pricetól. A baba már ülve is használhatja, majd később az asztalka lábait behelyezve állva is folytatódhat a móka. A játék tartalmazza az intelligens fokozatok technológiát, minek köszönhetően ki lehet választani a baba szintjének leginkább megfelelő tananyagot. Termérdek felfedezni való várja rajta a kicsit, melyek segítségével elsajátíthatja az ABC betűit, a számokat, a színeket, a formákat és még nagyon sok más hasznos dolgot. A játék magyar és angol nyelvű.Csomagolás mérete: 56x40,5x13,5 cm.Lányoknak és fiúknak 6 hónapos kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.