Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont (kép 1)
Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont (kép 2)Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont (kép 3)Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont (kép 4)Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont (video)

Mattel / Fisher-Price

MAT-FJC46
Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont

A Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont vidám dalok, hangok, kifejezések és izgalmas interaktív tevékenységek segítségével tanítja meg a kicsinek az első szavait. Ha a baba ráhelyezi valamelyik kockát a narancssárga karikára, hangokat, kifejezéseket és még sok minden mást hallhat jutalmul. A kutyus orrát megnyomva az dalolni és világítani kezd. A játék tartalmazza az intelligens fokozatok technológiát, aminek köszönhetően kiválasztható a baba fejltettségének leginkább megfelelő játékszint. A szett 8 db kockát tartalmaz és további kockákkal bővíthető. A játék magyar nyelvű. Csomagolás mérete:40,5x33,5x22 cm.Lányoknak és fiúknak 9 hónapos kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.