Fisher-Price Little People Fecsegő iskolabusz ÚJ (kép 1)
Fisher-Price Little People Fecsegő iskolabusz ÚJ (kép 2)Fisher-Price Little People Fecsegő iskolabusz ÚJ (kép 3)Fisher-Price Little People Fecsegő iskolabusz ÚJ (kép 4)

Mattel / Fisher-Price

MAT-FNG68
Fisher-Price Little People Fecsegő iskolabusz ÚJ

A Fisher-Price Little People fecsegő iskolabusz segítségével a kicsik átélhetik a buszozás izgalmait. A járgány tetején lévő piros gombot megnyomva kinyílik a stop tábla és a busz ajtaja, valamint kedves kis dallamok, dalok, hangok, kifejezések szórakoztatják a babát, melyek a barátkozás és kedvesség fontosságát tanítják a neki. A buszsofőr ülésének lenyomásával szintén megszólal a buszocska. A busz tologatásával észrevétlenül fejlődnek az alapvető mozgáskészségek, a figurák ki-be pakolásával, az ajtó nyitogatásával és a stop tábla kihajtásával pedig a finommotoros készségek. A kicsik a játék segítségével belekóstolhatnak a szerepjátékok világába is. Szuper kis játék, az én kislányomnak ilyen busz volt az első szülinapi ajándéka és még három évesen is szívesen játszott vele. Tartalom: 1 db iskolabusz és 2db figura.Lányoknak és fiúknak 1 éves kortól

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.