Polly Pocket meglepetés helyszínek - Kis hercegnő kuckója (kép 1)
Polly Pocket meglepetés helyszínek - Kis hercegnő kuckója (kép 2)Polly Pocket meglepetés helyszínek - Kis hercegnő kuckója (kép 3)Polly Pocket meglepetés helyszínek - Kis hercegnő kuckója (kép 4)

Mattel / Polly Pocket

MAT-GDK80
Polly Pocket meglepetés helyszínek - Kis hercegnő kuckója

A Polly Pocket meglepetés helyszínek három valódi meglepetéssel is szolgálnak! A szettet kinyitva a játék felső részén lévő színes papír eltávolítható és ezáltal láthatóvá válik három "rejtett búvóhely" valamint három kiegészítő. A Polly matricatechnológiának köszönhetően a picuri Polly baba és barátai bárhová felragaszthatók a kompakt játékszetten belül. Felragaszthatsz egy matricát a matricalapról (tartozék) a játékszettre, és a babák hozzáragadnak, bárhol is legyen. A szett tartalmaz három rejtett részletet, három meglepetés kiegészítőt, egy apró, 3 cm-es Lila babát és egy matrica szettet. Csomagolás mérete: 20x20,5x5 cm.Lányoknak 4 éves kortól Polly Pocket

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.