Harry Potter báli babák - Hermione Granger (kép 1)
Harry Potter báli babák - Hermione Granger (kép 2)Harry Potter báli babák - Hermione Granger (kép 3)Harry Potter báli babák - Hermione Granger (kép 4)

Mattel / Harry Potter

MAT-GFG14
Harry Potter báli babák - Hermione Granger

Játszd el kedvenc jeleneteidet vagy alkoss új történeteket Harry Potterrel és varázsló barátaival! Ezek a babák pontosan úgy néznek ki, mint a karakterük a Harry Potter és a tűz serlege című filmben, öltözékük pontosan olyan, mint a felejthetetlen Karácsonyi Bálon. A rajongók válogathatnak a Harry Potter baba, Hermione Granger baba, Ron Weasley baba és a Cho Chang baba közül. Gyűjtsd össze mindet a még nagyobb játék kedvéért. Tartalom: 11 ponton hajlítható Hermione Granger baba levehető báli ruhában és meghívóval. Csomagolás mérete: 32,5 x 21 x 6,5 cm.Lányoknak 6 éves kortól Harry Potter

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.