Enchantimals tábortűz mosómacikkal játékszett (kép 1)
Enchantimals tábortűz mosómacikkal játékszett (kép 2)Enchantimals tábortűz mosómacikkal játékszett (kép 3)

Mattel / Enchantimals

MAT-FJJ29
Enchantimals tábortűz mosómacikkal játékszett

Az Enchantimals babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Az Enchantimals tábortűz mosómacikkal játékszettben Raelin Racoon babával és cuki kedvenceivel Pester és Romy mosómacikkal együtt sütögethettek mályvacukrot kempingezés közben. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals babát és kiegészítőiket, hogy felépíthesd saját Enchantimals világodat, és elmesélhesd saját történeteidet. Tartalom: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Raelin Racoon baba, egy közepes és egy kisebb méretű mosómaci és a témához illő kiegészítők. Csomagolás mérete: 25,5x22x6,5 cm.Lányoknak 3 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.