Enchantimals Petal Park Pillangó házikó játékszett (kép 1)
Enchantimals Petal Park Pillangó házikó játékszett (kép 2)Enchantimals Petal Park Pillangó házikó játékszett (kép 3)Enchantimals Petal Park Pillangó házikó játékszett (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GBX08
Enchantimals Petal Park Pillangó házikó játékszett

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ismerkedj meg az Enchantimals Petal Parkbeli bogárbarátokkal! Ezek a cuki, kb 5 cm magas Enchantimals picuri babák olyan "bogaras" tulajdonságokkal bírnak, mint a csápok, szárnyak, pöttyök és csíkok, hogy hasonlítsanak imádnivaló bogárbarátaikhoz. Buxi Butterfly és Wingrid készen állnak a felejthetetlen élményekre a Pillangós klubházban. A földszinten függőágy és mozgatható hinta nyújt kikapcsolódást a bogárbarátoknak, az emeleti szobában le lehet pihenni, a fel-le mozgó lifttel pedig a tetőteraszra lehet jutni, ahol csodás kis étkező kapott helyet. A szett tartalmaz egy több emeletes házikót, egy kb 5 cm magas Enchantimals picuri figurát, egy bogárbarátot és további kiegészítőket. A házikóhoz csatlakoztathatók az Enchantimals Petal Park házikói játékszettek (külön megvásárolhatók). Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Csomagolás mérete: 24,5x32x11,5 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.