Enchantimals Petal Park házikói - Icipici konyha játékszett (kép 1)
Enchantimals Petal Park házikói - Icipici konyha játékszett (kép 2)Enchantimals Petal Park házikói - Icipici konyha játékszett (kép 3)Enchantimals Petal Park házikói - Icipici konyha játékszett (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-FXM98
Enchantimals Petal Park házikói - Icipici konyha játékszett

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ismerkedj meg az Enchantimals Petal Parkbeli bogárbarátokkal! Ezek a cuki, kb 5 cm magas Enchantimals picuri babák olyan "bogaras" tulajdonságokkal bírnak, mint a csápok, szárnyak, pöttyök és csíkok, hogy hasonlítsanak imádnivaló bogárbarátaikhoz. Ladeila Ladybug és Vine készen állnak, hogy elkészítsék kedvenc zöldségeikből álló nasijukat icipici konyhájukban. A szett tartalmaz egy házikót, egy kb 5 cm magas Enchantimals picuri figurát, egy bogárbarátot és két tematikus kiegészítőt. A házikó csatlakoztatható az Enchantimals Petal Park Pillangó házikó játékszetthez (külön megvásárolható). Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Csomagolás mérete: 17,5x21,5x7,5 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.