Enchantimals Petal Park Csigabiga lakókocsi játékszett (kép 1)
Enchantimals Petal Park Csigabiga lakókocsi játékszett (kép 2)Enchantimals Petal Park Csigabiga lakókocsi játékszett (kép 3)Enchantimals Petal Park Csigabiga lakókocsi játékszett (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GCT42
Enchantimals Petal Park Csigabiga lakókocsi játékszett

Ismerkedj meg az Enchantimals Petal Parkbeli bogárbarátokkal! Ezek a cuki, kb 5 cm magas Enchantimals picuri babák olyan "bogaras" tulajdonságokkal bírnak, mint a csápok, szárnyak, pöttyök és csíkok, hogy hasonlítsanak imádnivaló bogárbarátaikhoz. Saxon Snail és Dawdle készen állnak a felejthetetlen kalandokra a Csigabiga lakókocsival. A lakókocsit szétnyitva elénktárul egy bájos kis étkező hűtővel illetve egy létrán megközelíthető ágyikó. Természetesen mindenből kettő található, hogy Saxonnak és kedvencének se legyen hiánya semmiben!  A szett tartalmaz egy csigabiga lakóautót, egy kb 5 cm magas Enchantimals picuri figurát, egy bogárbarátot és további kiegészítőket. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Csomagolás mérete: 18x26,5x9 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.