Enchantimals Melengető forró csoki stand játékszett (kép 1)
Enchantimals Melengető forró csoki stand játékszett (kép 2)Enchantimals Melengető forró csoki stand játékszett (kép 3)Enchantimals Melengető forró csoki stand játékszett (kép 4)Enchantimals Melengető forró csoki stand játékszett (kép 5)

Mattel / Enchantimals

MAT-GJX37
Enchantimals Melengető forró csoki stand játékszett

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Hawna Husky és barátja Whipped Cream készen áll egy kis  forró kakaózásra és gofri evésre. A szettben mindent megtalálsz amire csak szükségük lehet, sőt a mellékekt gyurma segítségével saját gofrit is készíthetsz nekik. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals babát és kiegészítőiket, hogy felépíthesd saját Enchantimals világodat, és elmesélhesd saját elbűvölő történeteidet. Tartalom: kb 15 cm-es, állatmintás arcú Enchantimals baba, állatka, forrócsoki stand, gyurma és egyéb kiegészítők. Csomagolás mérete: 28x22x7 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.