Enchantimals Hóemberes móka játékszett (kép 1)
Enchantimals Hóemberes móka játékszett (kép 2)Enchantimals Hóemberes móka játékszett (kép 3)Enchantimals Hóemberes móka játékszett (kép 4)Enchantimals Hóemberes móka játékszett (kép 5)

Mattel / Enchantimals

MAT-GNP16
Enchantimals Hóemberes móka játékszett

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Sharlotte Squirrel és barátja Walnut készen áll egy kis téli mókázára, szánkózásra és hóemberépítésre. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals babát és kiegészítőiket, hogy felépíthesd saját Enchantimals világodat, és elmesélhesd saját elbűvölő történeteidet. Tartalom: kb 15 cm-es, állatmintás arcú Enchantimals baba, állatka, hóemberek, szánkó és egyéb kiegészítők. Csomagolás mérete: 28x22x7 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.