Enchantimals gondoskodó állatorvos játékszett (kép 1)
Enchantimals gondoskodó állatorvos játékszett (kép 2)Enchantimals gondoskodó állatorvos játékszett (kép 3)Enchantimals gondoskodó állatorvos játékszett (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GBX04
Enchantimals gondoskodó állatorvos játékszett

Az Enchantimals babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Az Enchantimals gondoskodó állatorvos játékszettben Danessa Deer babával gyógyíthatjátok Everwild állatkáit, többek között Sprintet. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals babát és kiegészítőiket, hogy felépíthesd saját Enchantimals világodat, és elmesélhesd saját történeteidet. Tartalom: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Danessa Deer baba, kedvence Sprint és a témához illő kiegészítők. Csomagolás mérete: 25,5x22x6,5 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

4 590 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.