Enchantimals balerina babák játékszett (kép 1)
Enchantimals balerina babák játékszett (kép 2)Enchantimals balerina babák játékszett (kép 3)Enchantimals balerina babák játékszett (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-FRH55
Enchantimals balerina babák játékszett

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek, erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! A szett három Enchantimals babát tartalmaz kis állatbarátaikkal: Lorna Lamb babát és Flag bárányt, Preena Penguin babát és Jayla pingvint, továbbá Bree Bunny babát és Twist nyuszit. A babák színpompás balettruhát viselnek tütüvel és szalagos balettcipellővel. Természetesen állatkáik is hozzájuk öltöztek és készen állnak, hogy életük legfantasztikusabb előadását nyújtsák! Tartalma: három kb 15 cm magas Enchantimals baba és három kisállat. Csomag mérete: 33 x 21 x 7 cm.Lányoknak 3 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.