Enchantimals baba nagy állatkával - Zelena Zebra és Hoofette (kép 1)
Enchantimals baba nagy állatkával - Zelena Zebra és Hoofette (kép 2)Enchantimals baba nagy állatkával - Zelena Zebra és Hoofette (kép 3)Enchantimals baba nagy állatkával - Zelena Zebra és Hoofette (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-FKY75
Enchantimals baba nagy állatkával - Zelena Zebra és Hoofette

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! A szafari ihletette Zelena Zebra baba 15 cm magas és élénk színű, bohókás mintájú, levehető szoknyát és cipőt visel. Kedvence Hoofette a zebra pedig elég nagy ahhoz, hogy a hátára ülhessen! Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.  A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

4 890 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.