Enchantimals baba nagy állatkával - Hedda Hippo és Lake (kép 1)
Enchantimals baba nagy állatkával - Hedda Hippo és Lake (kép 2)Enchantimals baba nagy állatkával - Hedda Hippo és Lake (kép 3)Enchantimals baba nagy állatkával - Hedda Hippo és Lake (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GFN56
Enchantimals baba nagy állatkával - Hedda Hippo és Lake

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Hedda Hippo baba 15 cm magas és élénk színű, virágos mintájú, levehető szoknyát és pink cipőt visel. Kedvence Lake a víziló pedig elég nagy ahhoz, hogy a hátára ülhessen! Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.  A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

5 290 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.