Enchantimals baba nagy állatkával - Gillian Giraffe és Pawl (kép 1)
Enchantimals baba nagy állatkával - Gillian Giraffe és Pawl (kép 2)Enchantimals baba nagy állatkával - Gillian Giraffe és Pawl (kép 3)Enchantimals baba nagy állatkával - Gillian Giraffe és Pawl (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-FKY74
Enchantimals baba nagy állatkával - Gillian Giraffe és Pawl

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! A szafari ihletette Gillian Giraffe baba 15 cm magas és élénk színű, bohókás mintájú, levehető szoknyát és cipőt visel. Kedvence Pawl a zsiráf pedig elég nagy ahhoz, hogy a hátára ülhessen! Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.