Enchantimals baba állatkával - Felicity Fox és Flick ÚJ (kép 1)
Enchantimals baba állatkával - Felicity Fox és Flick ÚJ (kép 2)Enchantimals baba állatkával - Felicity Fox és Flick ÚJ (kép 3)

Mattel / Enchantimals

MAT-FXM71
Enchantimals baba állatkával - Felicity Fox és Flick ÚJ

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Mindegyik baba kb. 15,3 cm-es és élénk színű, virágmintás ruhát visel csizmával és szőrme díszítéssel. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Tartalma: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Enchantimals baba és egy állatka. Csomagolás mérete: 13x22x6 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.