Enchantimals baba állatkával díszdobozban - Sela Sloth és Treebody (kép 1)
Enchantimals baba állatkával díszdobozban - Sela Sloth és Treebody (kép 2)Enchantimals baba állatkával díszdobozban - Sela Sloth és Treebody (kép 3)Enchantimals baba állatkával díszdobozban - Sela Sloth és Treebody (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GPL96
Enchantimals baba állatkával díszdobozban - Sela Sloth és Treebody

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Mindegyik baba kb. 15,3 cm-es és élénk színű, virágmintás ruhát és cipőt visel. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Tartalma: divatos ruhát és cipőt viselő Enchantimals baba és egy állatka díszdobozban matricával. Csomagolás mérete: 12x22x12 cm.



Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

3 490 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.