Enchantimals baba állatkával - Danessa Deer és Sprint ÚJ (kép 1)
Enchantimals baba állatkával - Danessa Deer és Sprint ÚJ (kép 2)Enchantimals baba állatkával - Danessa Deer és Sprint ÚJ (kép 3)

Mattel / Enchantimals

MAT-FXM75
Enchantimals baba állatkával - Danessa Deer és Sprint ÚJ

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Mindegyik baba kb. 15,3 cm-es és élénk színű, virágmintás ruhát visel csizmával és szőrme díszítéssel. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat. Tartalma: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Enchantimals baba és egy állatka. Csomagolás mérete: 13x22x6 cm.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 3 490 Ft, Megtakarítás: 520 Ft (15%)


Kedvezményes ár:
2 970 Ft

-15% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.