Enchantimals baba állatka családdal - Rainey Reindeer és a rénszarvasok (kép 1)
Enchantimals baba állatka családdal - Rainey Reindeer és a rénszarvasok (kép 2)Enchantimals baba állatka családdal - Rainey Reindeer és a rénszarvasok (kép 3)

Mattel / Enchantimals

MAT-GNP17
Enchantimals baba állatka családdal - Rainey Reindeer és a rénszarvasok

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Rainey Reindeer baba 15 cm magas és kékes színű, télies mintájú, levehető szoknyát és barna csizmát visel. Kedvencei pedig Marathon, Jogger és Gallop rénszarvasbébik, akikkel szuper kaladok várnak rá. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.  A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.