Enchantimals baba állatka családdal - Pristina Polar Bear és a jegesmacik (kép 1)
Enchantimals baba állatka családdal - Pristina Polar Bear és a jegesmacik (kép 2)Enchantimals baba állatka családdal - Pristina Polar Bear és a jegesmacik (kép 3)Enchantimals baba állatka családdal - Pristina Polar Bear és a jegesmacik (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GJX47
Enchantimals baba állatka családdal - Pristina Polar Bear és a jegesmacik

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Pristina Polar Bear baba 15 cm magas és kékes színű, télies mintájú, levehető szoknyát és rózsaszín csizmát visel. Kedvencei pedig Glacier, Diver és Paddle jegesmacik, akikkel szuper kaladok várnak rá. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.  A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

5 790 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.