Enchantimals baba állatka családdal - Esmeralda Elephant és elefántjai (kép 1)
Enchantimals baba állatka családdal - Esmeralda Elephant és elefántjai (kép 2)Enchantimals baba állatka családdal - Esmeralda Elephant és elefántjai (kép 3)Enchantimals baba állatka családdal - Esmeralda Elephant és elefántjai (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GTM30
Enchantimals baba állatka családdal - Esmeralda Elephant és elefántjai

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Esmeralda Elephant baba 15 cm magas és élénk színű, levehető szoknyát és rózsaszín cipőt visel. Kedvencei pedig Graceful, Prunie és Mammoth kis elefántok, akikkel szuper kaladok várnak rá. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.  A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

5 790 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.