Enchantimals baba állatka családdal - Dinah Duck és kiskacsái (kép 1)
Enchantimals baba állatka családdal - Dinah Duck és kiskacsái (kép 2)Enchantimals baba állatka családdal - Dinah Duck és kiskacsái (kép 3)Enchantimals baba állatka családdal - Dinah Duck és kiskacsái (kép 4)

Mattel / Enchantimals

MAT-GJX45
Enchantimals baba állatka családdal - Dinah Duck és kiskacsái

Az Enchantimals babák és imádnivaló állatkáik mindenkit elbűvölnek. Ezek a kedves kis babák szerethető karakterek, akiknek mindenük a gondoskodás! Közös bennük, hogy erősen kötődnek állatkáikhoz – minden idejüket együtt töltik, még hasonlítanak is egymásra! Dinah Duck baba 15 cm magas és élénk színű, gyümölcs mintájú, levehető szoknyát és narancssárga cipőt visel. Kedvencei pedig Slosh, Corn, Butter és Banana kiskacsák, akikkel szuper kaladok várnak rá. Összegyűjtheted mindegyik Enchantimals figurát, és elmesélheted saját elbűvölő kalandjaidat.  A babák nem állnak és nem ülnek az állatok hátán önmagukban.Lányoknak 4 éves kortól Enchantimals

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

5 290 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.