Barbie Fashionista barátnők - Szőke rózsaszín csíkos virág mintás ruhában (kép 1)
Barbie Fashionista barátnők - Szőke rózsaszín csíkos virág mintás ruhában (kép 2)Barbie Fashionista barátnők - Szőke rózsaszín csíkos virág mintás ruhában (kép 3)

Mattel / Barbie

MAT-FXL52
Barbie Fashionista barátnők - Szőke rózsaszín csíkos virág mintás ruhában

A divatos Barbie Fashionista barátnők megmutatják a való világ sokszínüségét, hiszen minden baba egyedi stílust képvisel! A babák igazán változatosak, hiszen már nem csak a szokványos testalkatú Barbieval találkozhatunk, hanem megtalálható közöttük az alacsonytól a magasig, vékonytól a molettig többféle típusú baba. A baba nem áll meg magában! A lapos talpú cipők a mozgatható bokájú és lapos talpú babák lábára illenek. Tartalma: divatos rózsaszín csíkos és virág mintás ruhát, barna csizmát és fülbevalót viselő, szőke hajú, átlagos testalkatú Barbie baba. Csomagolás mérete: 12x32x6 cm.Lányoknak 3 éves kortól Barbie

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.