Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával (kép 1)
Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával (kép 2)Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával (kép 3)Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával (kép 4)

Mattel / Barbie

MAT-FRV36
Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával

Éld át Barbieval a lovaglás élményét legújabb lovacskájával. Barbie interaktív lovacskája reagál az érintésre és hangokat ad - 30-nál is több valósághű reakcióra képes. Tud előre sétálni, teljes kört fordulni és játék közben nyeríteni. Tud "enni". A csomagban megtalálható kedvenc elesége, egy csomag répa is és meg is tud szaglászni. Sőt ha ez nem lenne elég, három különböző táncot is bemutat. Barbie felpattanhat nyergébe és indulhat a véget nem érő móka. Tartalom: lovaglóruhát viselő Barbie baba, interaktív lovacska és egyéb témához illő kiegészítők. Csomagolás mérete: 56x32,5x16 cm.Lányoknak 3 éves kortól Barbie

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.