Barbie Dream Camper - Álom lakóautó (kép 1)
Barbie Dream Camper - Álom lakóautó (kép 2)Barbie Dream Camper - Álom lakóautó (kép 3)Barbie Dream Camper - Álom lakóautó (kép 4)

Mattel / Barbie

MAT-FBR34
Barbie Dream Camper - Álom lakóautó

Ez a csodálatos Barbie Dream Camper - Álom lakóautó egyszerű lakóautóból kempingezős játékszetté változik, elegendő helyet biztosítva Barbienak és hugainak az alváshoz (a babák külön megvásárolhatók). A lakóautó oldalfalát lenyitva, mintegy 60 cm játéktér tárul elénk. Barbieék kényelmét szolgálja a lakóautó hátuljában található fürdőszoba mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel, a teljesen felszerelt konyha, a vezetőülésekből kialakítható étkező, két függőágy és két alvóhely, valamint egy super medence csúzdával. A kempingezés élményét számos kiegészítő teszi teljessé. A szett babát nem tartalmaz! Csomagolás mérete: 60x33x23 cm.Lányoknak 3 éves kortól Barbie

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.