Barbie Color Reveal sellőpajtik (kép 1)
Barbie Color Reveal sellőpajtik (kép 2)Barbie Color Reveal sellőpajtik (kép 3)Barbie Color Reveal sellőpajtik (kép 4)Barbie Color Reveal sellőpajtik (kép 5)Barbie Color Reveal sellőpajtik (kép 6)

Mattel / Barbie

MAT-GTP74
Barbie Color Reveal sellőpajtik

Vajon kit rejt a meglepetés zacskó? A Barbie Color Reveal sellőpajtikkal már a kicsomagolás is nagy izgalmakat nyújt! A csomagolás belsejében található egy rejtélyes kagyló alakú dobozka és négy lila csomagocska. Tölts a kagylóba meleg vizet, majd helyezd bele a sellőpajtid, kicsit forgasd meg és láss csodát előtűnik a sellőpajti színe! Ezután nincs más dolgod, mint kibontani a többi meglepetést is és indulhat a mókázás. Tartalom: sellőpajti, kagyló és négy kiegészítő. Csomagolás mérete: 12x13x4 cm.Utolsó darab!Lányoknak 3 éves kortól Barbie

1-3 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!


Eredeti ár: 2 990 Ft, Megtakarítás: 600 Ft (20%)


Kedvezményes ár:
2 390 Ft

-20% kedvezménnyel


Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.