Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon (kép 1)
Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon (kép 2)Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon (kép 3)Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon (kép 4)Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon (kép 5)Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon (kép 6)

Mattel / Barbie

MAT-GTP52
Barbie Color Reveal meglepetés Chelsea baba - Buli a strandon

Vajon kit rejt a meglepetés doboz? A Barbie Color Reveal Chelsea babával már a kicsomagolás is nagy izgalmakat nyújt! A doboz belsejében található egy rejtélyes rózsaszín baba és négy lila csomagocska. A csomagok eltávolítása után töltsd fel a hengert meleg vízzel, majd helyezd bele a babát, forgasd körbe és láss csodát előtűnik a gyönyörű Barbie Color Reveal Chelsea babád! Ezután nincs más dolgod, mint kibontani a többi meglepetést és felöltöztetni babádat teljesen. Ha ez még nem lenne elég, akkor van még egy meglepi: hideg hatására Chelsea haja megváltozik! Tartalom: Chelsea baba, copf, cipő, szoknya és egy kiegészítő. Csomagolás mérete: 8x8x15 cm.Utolsó darab!Lányoknak 3 éves kortól Barbie

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.