Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Űrdongó (kép 1)
Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Űrdongó (kép 2)Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Űrdongó (kép 3)Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Űrdongó (kép 4)

Mattel / Transformers

HAS-E0759
Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Űrdongó

Alakítsd át kedvenc Transformersedet 6 egyszerű lépésben robottá és vissza!  Dongó részletgazdag külsejét saját filmje, a Transformers: Űrdongó című mozifilm ihlette. A Transformersek életerejüket az energoból nyerik, melyet most te is felhasználhatsz, hisz a játék kiegészíthető az Energon Igniters Nitro és Power Plus Series játékokban megtalálható energon maggal (külön megvásárolhatók). Az energon magot Űrdongó hátuljára pattintva és lenyomva kedvenced azonnal "életre kel", mozgásba lendül. Jármű módban csomagolva. Csomagolás mérete: 15x17,5x4 cm.Fiúknak 6 éves kortól Transformers

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.