Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Nagyágyú (kép 1)
Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Nagyágyú (kép 2)Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Nagyágyú (kép 3)Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Nagyágyú (kép 4)

Hasbro / Transformers

HAS-E0752
Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Nagyágyú

Alakítsd át kedvenc Transformersedet 4 egyszerű lépésben robottá és vissza! Nagyágyú részletgazdag külsejét a Transformers: Űrdongó című mozifilm ihlette. A Transformersek életerejüket az energoból nyerik, melyet most te is felhasználhatsz, hisz a játék kiegészíthető az Energon Igniters Nitro és Power Plus Series játékokban megtalálható energon maggal (külön megvásárolhatók). Az energon magot Nagyágyú belsejébe pattintva és lenyomva kedvenced azonnal "életre kel", mozgásba lendül. Jármű módban csomagolva. Csomagolás mérete: 15x17,5x4 cm.Fiúknak 6 éves kortól Transformers

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

4 590 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.