Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Dropkick (kép 1)
Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Dropkick (kép 2)Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Dropkick (kép 3)Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Dropkick (kép 4)

Hasbro / Transformers

HAS-E0753
Transformers: Űrdongó - Energon Igniters Power Series Dropkick

Alakítsd át kedvenc Transformersedet 4 egyszerű lépésben robottá és vissza! Dropkick részletgazdag külsejét a Transformers: Űrdongó című mozifilm ihlette. A Transformersek életerejüket az energoból nyerik, melyet most te is felhasználhatsz, hisz a játék kiegészíthető az Energon Igniters Nitro és Power Plus Series játékokban megtalálható energon maggal (külön megvásárolhatók). Az energon magot Dropkick belsejébe pattintva és lenyomva kedvenced azonnal "életre kel", mozgásba lendül. Jármű módban csomagolva. Csomagolás mérete: 15x17,5x4 cm.Fiúknak 6 éves kortól Transformers

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

4 590 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.