Mancs őrjárat tengeri őrjárat kétéltű jármű (kép 1)
Mancs őrjárat tengeri őrjárat kétéltű jármű (kép 2)Mancs őrjárat tengeri őrjárat kétéltű jármű (kép 3)Mancs őrjárat tengeri őrjárat kétéltű jármű (kép 4)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-6037846
Mancs őrjárat tengeri őrjárat kétéltű jármű

Valaki szipog a Kaland-öböl partján! Ugorj a kétéltű fedélzetére és segíts Rydernek megmenteni Polipot. Ezen a mentőjárgányon minden van, amire a tengeren szükség lehet. Így például fény- és hangjelzés, vagy felvonható horgony. A csónak olyan földi járgánnyá is át tud alakulni, ami még a sziklás tereppel is könnyen megbirkózik. Egyszerűen csak hajtsd előre a hidat és engedd ki a kerekeket, és már indulhatsz is tovább az úttalan utakon. A hajó fedélzetén az egész Mancs őrjárat csapat elfér és egyszerre akár 3 járgány is szállítható. Tartalom: 1 db kétéltű hajó. 1 db Ryder figura járművel és 1 db Polip. Csomagolás mérete: 65x36x19,5 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.