Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Skye (kép 1)
Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Skye (kép 2)Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Skye (kép 3)Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Skye (kép 4)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-6038284-6
Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Skye

Ryder csapatának minden napja tele van izgalommal és szórakozással, hiszen a nagyszabású mentőakciókon túl mindig marad idő egy kis mókára is a kutyikkal. Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenni! Legújabb kalandjaikban a tengeri őrjáratban már a víz sem állhat a mentés útjába, a kutyik szuper vízi járgányokkal érkeznek. Helyezd bele Skyet menő átalakítható tengeri járművébe és máris indulhat a mentőakció, hiszen mint tudjuk "nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya"! Tartalom: repülőként vagy vízi járműként használható jármű és Skye figura. Csomagolás mérete: 21,5x19x9,5 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.