Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Marshall ÚJ (kép 1)
Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Marshall ÚJ (kép 2)Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Marshall ÚJ (kép 3)Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Marshall ÚJ (kép 4)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20093759
Mancs őrjárat tengeri őrjárat jármű - Marshall ÚJ

Ryder csapatának minden napja tele van izgalommal és szórakozással, hiszen a nagyszabású mentőakciókon túl mindig marad idő egy kis mókára is a kutyikkal. Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenni! Legújabb kalandjaikban a tengeri őrjáratban már a víz sem állhat a mentés útjába, a kutyik szuper vízi járgányokkal érkeznek. Helyezd bele Marshallt menő tengeri járművébe és máris indulhat a mentőakció, hiszen mint tudjuk "nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya"! Tartalom: mozgatható részeket tartalmazó vízi jármű, Marshall figura és egy tengeri barát.

Csomagolás mérete: 21,5x19x9,5 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.