Mancs őrjárat járművek - Skye és átalakuló helikoptere (kép 1)
Mancs őrjárat járművek - Skye és átalakuló helikoptere (kép 2)Mancs őrjárat járművek - Skye és átalakuló helikoptere (kép 3)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20101574
Mancs őrjárat járművek - Skye és átalakuló helikoptere

Ryder csapatának minden napja tele van izgalommal és szórakozással, hiszen a nagyszabású mentőakciókon túl mindig marad idő egy kis mókára is a kutyikkal. Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenni, helyezd bele Skyet menő átalakuló helikopterébe és máris indulhat a mentőakció, hiszen mint tudjuk "nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya"! A helikopter tetején lévő rózsaszín gombot lenyomva, 2 rejtett elem ugrik elő az oldalából. Tartalom: átalakuló helikopter és mozgatható végtagú Skye figura. A termék csomagolása eltér a képen láthatótól! Csomagolás mérete: 19x16,5x9,5 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.